Pedagogische Begeleidingsdienst en POND

Welkom op de deelsite van de Diocesane Pedagogische Begeleidingsdienst (DPB)
en de Pedagogische Ondersteunings- en NascholingsDienst (POND) van het Bisdom Antwerpen.


Directeur: Jan Baeten

Hoofdbegeleider Basisonderwijs en Buitengewoon Onderwijs en coördinatie pedagogische ondersteuning en nascholingsdienst: Bert Smet 
Hoofdbegeleider Secundair Onderwijs en coördinatie pedagogische ondersteuning en nascholingsdienst: Luc Wyns


MEDEDELING:

Ria Van Huffel wordt vanaf 1 september 2014 de nieuwe directeur geleding Diocesane Pedagogische Begeleiding (DPB) Antwerpen van vzw Pedagogische Begeleidingsdienst van het Katholiek Onderwijs (PBDKO)

De raad van bestuur van de vzw Pedagogische Begeleidingsdienst van het Katholiek Onderwijs (PBDKO) heeft op haar vergadering van 10 juni ’14 mevrouw Ria Van Huffel  (°1971) aangesteld als nieuwe directeur van DPB Antwerpen.

Ria Van Huffel is licentiaat in de Wetenschappen-groep wiskunde (K.U.Leuven, 1994) en GHSO wiskunde (1995). Zij behaalde in 2007 ook een Master in het Onderwijsmanagement aan de universiteit Antwerpen. Ze was van 1994 tot 2008 leerkracht en graadcoördinator in ASO, TSO en BSO. Vanaf september 2008 tot heden was ze pedagogisch begeleider wiskunde, schoolbegeleider en begeleider scholengemeenschap. Ze is (co-)auteur van meerdere publicaties, handboeken, evaluatie-instrumenten… o.a. m.b.t. wiskunde, aanvangsbegeleiding van beginnende leerkrachten en  kwaliteitsontwikkeling. Ze begeleidt reeds vele jaren de Belgische delegatie naar de Internationale Wiskunde Olympiade.

Ria Van Huffel zal per 1 september 2014 de heer Jan Baeten vervangen als directeur DPB Antwerpen. We danken de uittredende directeur van harte voor zijn jarenlange inzet voor DPB Antwerpen en wensen hem een deugddoend rustpensioen.

De nieuwe directeur wensen we alvast veel succes in haar nieuwe functie. 

Dirk Van Rossem, Bisschoppelijk gedelegeerde voor onderwijs

 

Secretariaat: Carine Verrept 
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: van 8.30 uur tot 16.30 uur
woensdag: van 8.30 uur tot 12.00 uur 

Noorderlaan 108 
2030 ANTWERPEN
Tel. 03 543 97 05 
Fax 03 544 98 50 

begeleiding@dsko.be